Angrerettskjema

DU HAR 14 DAGERS UBETINGET ANGRERETT PÅ DINE NETTKJØP

Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi grunn innen 14 dager etter at

hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven er mottatt på

foreskreven måte.

Forbruker betaler selv returporto.

Returneres til

Selger:Lyskompaniet AS
Returadresse:Stockfleths Gate 2, 3210 SANDEFJORD
Telefon:47 38 36 09
E-post:[email protected]

Informasjon om kjøper

Navn:{firstname/} {middlename/} {lastname/}
Adresse:{street1/}{street2/}, {postcode/}, {city/}
Telefon:{telephone/}
E-post{customer_email/}
Mottatt dato:
Returdato:
Ordrenummer:{product_options/}

Jeg ønsker herved å fra min avtale om kjøp av følgende vare(r):

_____________________________________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________________________________

_______/_______/_______ ___________________________________________________________________________________________

Dato Underskrift

Informasjon om angrerett

Du har alltid angrerett i 14 dager i henhold til angrerettloven. Dette betyr at du som kunde har rett til å angre ditt kjøp ved å gi oss beskjed om dette innen 14 dager fra du, eller noen på dine vegne mottok varen. Du kan velge selv hvordan du gir oss beskjed om dette, men for å dokumentere dette anbefaler vi at du gjør dette skriftlig.

Varen må returneres til oss innen 14 dager fra du informerer oss om at du ønsker å angre kjøpet. Kjøpet kan ikke angres dersom du har brutt forseglingen på produkter til personlige pleier, undertøy og liknende.

Du som kunde er selv ansvarlig for å betale fraktkostnader på en vare som du vil angre kjøpet på, jf. angrerettloven § 25. Du er også ansvarlig for trygg retur av vare(r) så vi anbefaler deg å pakke varen godt og ta vare på kvittering for frakt.

Du kan bli belastet dersom produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvending for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. angrerettloven §25).

Beløpet vil bli godskrevet din konto når vi mottar varene. Har du valgt å betale med faktura, vil du bli kontaktet av vår samarbeidspartner Klarna for tilbakebetaling hvis du allerede har betalt. Har du returnert deler av en ordre, trekker du dette beløpet fra opprinnelig faktura når du betaler.

Mer informasjon angående angrerett ved kjøp finner du på Forbrukerrådets nettsider: http://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/